Vcredit.md® – Informație despre Vcredit.md

Despre noi

Bine ai venit pe site-ul nostru, în care ne dorim să găsești informația completă despre specificațiile împrumutului 100% online.

De ce Noi

  • Suntem prima companie din Republica Moldova care acordă împrumuturi în regim online. Astfel, clienții noștri pot beneficia de un împrumut 100% online, fără hârtii, iar banii sunt virați în cont în aceeași zi.
  • În timp, am devenit prietenul financiar al clienților noștri, datorită transformării procesului de creditare în unul accesibil și comod.
  • Suntem într-un proces continuu de îmbunătățire a produselor financiare oferite, pentru a fi mai aprope de dorințele clienților noștri.
  • Activitatea noastră este guvernată de legislația Republicii Moldova. Contractele noastre respectă în totalitate Legea nr. 202 din 12.07.2013, privind contractele de credit pentru consumatori.

Consultând site-ul nostru vei găsi informația necesară despre împrumutul 100% online, iar pentru concretizări nu ezita să faci legătura cu consultanții noștri la (022) 815-051 sau prin e-mail: [email protected]

Informații privind activitatea participantului profesionist, reguli interne de lucru cu clienții, regulamentul privind cadrul de administrare a activitatii, situații financiare auditate A2022 si regulamentul privind modul de soluționare a pretențiilor.