Vcredit.md® – Credit urgent este un împrumut acordat în cel mai scurt timp

Credit Urgent

Un credit urgent este un împrumut acordat în cel mai scurt timp, fără garanții. În cazul în care ai nevoie urgent de un împrumut și ești nevoit să găsești o soluție. Noi recomandăm să contractezi de la noi un credit rapid doar cu buletinul, în regim online, iar banii îți sunt virați pe cont în aceeași zi

Documentele necesare pentru a beneficia de un credit urgent sunt:

  • Copie în format electronic a buletinului

În funcție de situație, putem solicita și copia extrasului de cont. Dacă ești deja clientul nostru atunci obții un împrumut nou fără niciun document.

Poți aplica de la orice calculator/laptop/tabletă/telefon cu conexiune la internet, indiferent de locul în care te afli.

Poți fi acasă, la serviciu, în parc sau la un film, nu trebuie să mergi la sediul nostru și să interacționezi cu un angajat față în față. Acesta este un serviciu modern, special creat pentru a te ajuta să îți rezolvi urgențele financiare rapid, discret și fără bătăi de cap inutile.

Examinarea cererii de credit durează câteva minute. În cazul în care, cererea a fost transmisă într-o zi nelucrătoare sau în afara programului de lucru, atunci răspunsul va fi transmis în prima oră a următoarei zile lucrătoare.

DAE 2900,00 Sunt client nou
Primești banii aici: